dinsdag, september 25, 2018

ANKO Vergoeding 2017

FAQ

Erkeningregeling:

Haarinstituut Henk Smeets is door de ANKO erkend en heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland eenleveringscontract. Voor veel zorgverzekeraars verzorgen wij voor u de financiële afwikkeling.

Wat zijn de kosten:
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van de aanschafkosten. Dit kan per verzekering verschillen.Wilt u de voor u geldende regeling/vergoeding (vooraf) weten, neem even contact op met Haarinstituut Henk Smeets.
De behandelende arts of specialist geeft U een ingevuld aanvraagformulier voor een pruik of haaraanvulling. Dit formulier kunt u bij ons afgeven en vanaf dat moment regelen wij alle administratie omtrent de machtiging en verdere financiële afwikkeling. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Gemakkelijker kan het niet....

Afwaaien:
Regisseurs van films laten wel eens een pruik of haarwerk afwaaien. We stellen u gerust. Een pruik of haaraanvulling met een perfecte pasvorm kan nooit afwaaien. Bovendien is een pruik vederlicht en prima ventilerend. De methode van onderhoud(wassen,kammen enz,) wordt u uitgebreid door de haarwerker uitgelegd.
Het onderhoud is vrij simpel en vraagt weinig tijd.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?
Bij de aankoop van uw haarwerk krijgt u van ons eenduidelijke uitleg over het onderhoud van uw haarwerk. Als ruggesteun ontvangt u tevens een brochure waarin nog eens duidelijk staat vermeld hou uw haarwerk te onderhouden. Alle onderhoudsproducten zijn bij ons te verkrijgen.

Mogelijkheid tot reseveren:
U kunt via de ANKO een haarwerk reseveren voor een periode van drie weken en maximaal zes weken.