dinsdag, september 25, 2018

Ons Team

Graag wil ik u voorstellen aan ons Team.

Angelo Smeets:
Eigenaar - Haarwerkspecialist - Kapper
 
Ik wil me graag even voorstellen: mijn naam is Angelo Smeets, sinds 1985 ben ik werkzaam voor Haarinstituut Henk Smeets. Dit bedrijf van mijn ouders bestaat al meer dan 50 jaar. Eerst heb ik ervaring op gedaan als kapper en stage gelopen bij een paar goede vakcollega’s voor werkervaring op te doen. Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in het haarwerkvak. Ook had ik nog een eigen kapsalon, maar vanwege de drukte is de kapsalon samen gevoegd onder een dak met de haarwerkzaak. In januari 2009 heb ik (Angelo Smeets) samen met mijn vrouw Angelique Smeets de zaak overgenomen van mijn vader Henk Smeets.
Momenteel ben ik voor mijn vak zowel in Nederland als Duitsland en België actief met nieuwe ontwikkkelingen en dit met zeer veel plezier.
 
Angelique Smeets:
Eigenaresse - Administratief medewerkster 
 
Ik wil mij graag voorstellen: mijn naam is Angelique Smeets, de vrouw van Angelo Smeets en moeder van dochter Dominique & zoon Danique. Ik werk sinds 2010 bij mijn man in de zaak.
Ik heb eerst gewerkt als tandartsassistente en deed dit werk met heel veel plezier. Maar na 20 jaar dit beroep met veel liefde te hebben uitgeoefend, was het tijd voor iets anders. Ik nam plaats in het kantoor van mijn echtgenoot om daar de administratie over te nemen. Na 20 jaar ervaring met administratief werk lukt dit inmiddels aardig. Ook een kopje koffie breng ik graag rond, om zo toch ook nog wat contact met de klant te hebben .Wat ik toch wel heel belangrijk en plezierig vind. Samen met mijn man en mijn andere lieve collega’s heb ik hier zeker mijn plekje gevonden.
En zal ik U graag ontvangen in onze zaak
                                                                                                                                                                                                                                                                               
Dominique Smeets:
Haarwerkster -Kapster
 

Sinds kleins af aan stond ik al nieuwsgierig bij mijn vader in de kapsalon te kijken wat hij allemaal deed. En dat wilde ik ook, de keuze voor het kappersvak was dus snel gemaakt. Nu (Medio 2016) ik op mijn 19de het vakdiploma behaald heb als allround kapster in zowel het Dames als Heren vak, wil ik mij als toekomstig medewerkster (derde generatie) van het Haarinsituut Henk Smeets het berdijf aansterken met een jonge frisse visie en daarnaast mij gaan specialiseren op het gebied van de Haarwerken en alles wat daar omtrend mee te maken heeft.