dinsdag, september 25, 2018

Nieuws

Uitnodiging door de Haarwerk Firma Complimenthair

In de planning staat een bezoek te brengen aan de haarwerkfirma Complimenthair om te kijken wat hun te bieden hebben op het gebied van echt haar. Het gaat hier vooral om een netwerk dat te verkrijgen is in verschillende maten en kleuren en dat permanent bevestigd wordt op de hoofdhuid met behulp van kleine hulsjes. De eigen haren worden door de openingen in het netwerk naar buiten gehaald zodat dit een eenheid vormd met het echthaar van het haarwerk. Dan kan men het zes tot acht weken dragen voordat u weer voor onderhoud zich bij ons moet melden.


Haarwerkcongres 2017 Fulda

April 2017 zijn wij te gast tijdens het congres van de BVZ (Bundes Verrein Zweithaar) in Fulda Duitsland. Op dit congreskomen de Top Haarwerkers uit Europa bij elkaar omtrend de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied te bekijken.


Erkenningsregeling 2017

Gekeurd en goed gekeurd door de Anko (Algemeene Nederlandse kappersbond) sektie haarwerken i.v.m. de Erkenningsregeling 2017. Dit houdt in dat wij met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten hebben voor het leveren en declareren van haarwerken, haaraanvullingen en andere hoofdbedekkingen. En een van de weinige Haarwerk bedrijven in Nederland met een eigen reperatie en ondehouds atellier.


Glynt

Glynt haarverzorging producten bevatten waardevolle botanische grondstoffen. Ginkgo Biloba beschermd de hoofdhuid, zeewier bevatten mineralen en waardevolle vitamines. Proteïne uit mais, Soja en tarwe versterken het haar.
Glynt haarverzorgings producten zijn bijzonder mild voor de hoofdhuid. De jojoba olie en Meadowfoam olie zorgen voor Hydratatie van het haar. Burdock, kool en jeneverbes geven verzorging aan de hoofdhuid.

 

 

LIQUID GOLD JOJOBA SHAMPOO 5

 • ·Shampoo voor dagelijks gebruik en voor haar of hoofdhuid dat droog/poreus en gevoelig
    is, ook voor haar dat een natuurlijke krul heeft
 • ·Hoeveelheid gebruiken ten grootte van een euromuntje en grondig uitspoelen
 • ·Actieve bestanddelen; Jojoba olie (koud geperst zodat er geen verlies van
   voedingsstoffen is) is vochtinbrengend

 

EFA SKIN STIMULANT 4

 • ·Deze verzorgende crème reguleert de diverse functies van de hoofdhuid
 • ·Werkt preventief tegen roos, vet haar en lichte vorm van psoriasis
 • ·10 min inwerken met handdoek om het hoofd heen gewikkeld en daarna grondig
    uitspoelen
 • ·Actieve bestanddelen: Lanoline, Grapefruit olie, regulerende functies van de hoofdhuid.
   Soy Lecithine, werkt preventief tegen huid irritaties.